Условия

Информацията, която изискваме от вас: e-mail адрес, телефон, данни за фактурата, плащането и доставката са ни необходими единствено за изпълнение на Вашето желание. До нея има достъп само екипът на "Комета - III" ООД.

Данните въведени в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!!!

 

Фирмата извършва доставки на територията на гр.София! Минимална стойност на заявката - 150 лв. Заявки за изпълнение на същия ден се приемат до 12 часа.


Според законите на Република България, за да ви издадем фактура, още са ни необходими вашето ЕГН или Данъчният номер и Булстат-а на вашата фирма.

Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки! Моля, въвеждайте верни и точни данни! Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни! Ние няма да толерираме некоректни клиенти! Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона!

Цените в електронния магазин и в търговската мрежа могат да бъдат различни.

анкета
Харесва ли ви caffe Molinari
ДА
Не е лошо
Предпочитам чай
Предпочитам друга марка
Scroll To Top премени към десктоп версията на сайта